News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 

Livrarea produselor

Livrare Produse Soap Bazar - Magazin online Cosmetice Naturale Handmade

COMANDA

Comanda online produse de ingrijirea pielii de la Soap Bazar prin completarea formularului de comandă sau prin e-mail, trimitand un mesaj direct la contact@soapbazar.ro, in care va rugam sa mentionati, pe langa produsele dorite, numele complet, adresa si numarul de telefon.

Prin completarea formularului de comandă va asumati obligatia de a furniza informatii corecte si complete; in caz contrar, suntem in imposibilitatea de a procesa si livra comanda dvs.

Pentru ca Soap Bazar este un atelier-manufactura cosmetice naturale handmade de serie mica, exista posibilitatea ca anumite produse sa nu se afle in stoc, motiv pentru care Soap Bazar are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda.

Fiecare comanda va fi confirmata telefonic sau prin e-mail.

PLATA
Plata se poate face prin:

•  ramburs, la primirea coletului;

•  in avans, prin transfer bancar.

Datele pentru efectuarea transferului bancar se solicită la adresa de mail contact@soapbazar.ro, dupa ce a fost trimisa comanda.

LIVRARE

Livrarile Nationale se fac prin Curier Rapid Fan Courier sau cu Posta Romana.

Costurile de livrare prin Curier Rapid Fan Courier* sunt de:

• 12 RON pentru livrari la nivel National cu Plata in Avans

• 17 RON pentru livrari la nivel National cu Plata Ramburs.

Transportul prin Curier Rapid este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200RON!!!

*Costurile se referă la colete de pana in 1 kg, pentru fiecare kg suplimentar se adaugă 1 Ron.

*Tarifele se refera la colete livrate in localitatile in care curierul are reprezentanta, pentru celelalte localitati tariful se calculeaza separat in functie de km suplimentari. Veti fi contactati telefonic sau prin e-mai pentru comunicarea tarifului.

*Livrarea prin Curier Rapid se efectueaza in 24 - 48 ore din momentul predarii coletului firmei de curierat, in functie de localitatea de destinatie.

Costurile de livrare prin Posta Romana sunt de:

• 5 RON pentru livrari cu Plata in Avans. 

Transportul prin Posta Roamna cu Plata in Avans este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 100RON!!!

Nu se trimit colete prin Posta Romana cu Plata Ramburs!!!

Produsele vor fi expediate în 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii si vor ajunge la destinatar in termen de 3-5 zile de la expediere. Cand coletul va ajunge la oficiul postal, veti primi acasa un aviz care va inştiinteaza de sosirea acestuia; cu acest aviz trebuiesa  mergeti la  oficiul postal de care apartineti, pentru a ridica Coletul. Uneori, se intampla ca avizele postale să se rataceasca; daca în 5 zile de la expedierea coletului nu primiti avizul, va rugam sa treceti personal pe la oficiul postal de care apartineti si sa intrebati de colet.

In cazul in care locuiti la o alta adresa decat adresa din buletin, cand completati formularul de  comanda, la adresa de livrare va rugam sa specificati mentiunea POST RESTANT si Numarul Oficiului Postal de unde doriti sa ridicati produsele.

Livrarile Internationale se fac cu Posta Romana  - Timpul livrarii si costul transportului sunt conforme cu graficul postei. 

Comanda minimă obligatorie este de 50 lei, fara taxele de transport!

FinalDesigns © 2013
www.FinalDesigns.ro