News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii Soap Bazar -  Magazin online Cosmetice Naturale Handmade

Utilizarea informatiilor, inregistrarea si plasarea unei comenzi  pe site-ul soapbazar.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

Copyright

Toate informatiile publicate pe acest site sunt proprietatea Soap Bazar si sunt protejate prin drepturile de autor.
Folosirea fara permisiunea prealabila a Soap Bazar a oricaror informatii, continut sau fotografii prezente pe acest site atrage dupa sine raspunderea in conformitate cu legile care le protejeaza. 

Confidenţialitate

Soap Bazar respecta cu strictete confidentialitatea datelor personale ale clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului soapbazar.ro catre terti si sa le foloseasca numai in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe soapbazar.ro, pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, precum si in scopul informirii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului.

Orice utilizator care nu mai doreste sa primeasca anunturi referitoare la site-ul nostru, noutati, promotii, oferte, se poate dezabona trimitand un e-mail la adresa contact@soapbazar.ro

Conditii de returnare

Conform O.G. 34/2014, aveţi dreptul de a returna produsele achizitionate online, daca produsul returnat este in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat. Nu acceptam returnarea produselor desfacute, care prezinta modificari fizice de orice fel. Returnarea se poate face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, taxele de transport fiind achitate de client. Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire. Inapoierea contravalorii comenzii se va face in cel mult 20 zile lucratoare de la data returnarii, prin transfer bancar sau mandat postal.

Limitarea responsabilitatii

Produsele Soap Bazar sunt exclusiv pentru uz extern. Nu ne asumam responsabilitatea pentru folosirea lor necorespunzatoare, neatentiei in utilizare, nerespectarii recomandarilor de folosire si pastrare.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari asupra acestor "Termeni si Conditii", precum si a site-ului soapbazar.ro, preturilor, ofertelor si promotiilor, fara a fi necesara o notificare in prealabil a utilizatorilor.

FinalDesigns © 2013
www.FinalDesigns.ro