News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 

Despre Produse

Magazin online Cosmetice Naturale - Sapun Natural Handmade

Toate ingredientele produselor noastre sunt de provenienta vegetala, atent alese si combinate, pentru a valorifica la maxim beneficiile lor.

In magazin online cosmetice naturale Soap Bazar vei intalni produse realizate din uleiuri pretioase precum: uleiul de argan, uleiul de rosa mosqueta, uleiul de primula nopţii, uleiul de jojoba sau uleiul de coacaze, unturi hidratante precum untul de mango, untul de shea si untul de cacao, uleiuri fine de macadamia, avocado, migdale dulci, samburi de struguri, samburi de caise, dar si sare de mare, argile, miere si produse apicole, cafea, ceaiuri si infuzii din plante, tarate din grau si ovaz, sucuri proaspete din fructe si plante, precum si deosebitul lapte de capra.

Toate ingredientele folosite la realizarea unui sapun natural handmade au rolul lor; pentru hidratare folosesc untul de cacao, untul de shea si uleiul de masline iar pentru spuma bogata si pufoasa, folosesc uleiul de cocos si uleiul de ricin. Proprietatile terapeutice ale sapunului natural le obtin adaugand in acesta uleiuri macerate la rece cu plante medicinale, infunzii foarte concentrate din plante, argile uscate natural la soare, pudre din plante sau uleiul de neem si pau d'arco, care au proprietati deosebite asupra pielii.

Sapunuri Handmade cu Coloranti Naturali si Uleiuri Esentiale

Inca de la inceputm am folosit pentru colorarea sapunurilor mele doar coloranti naturali ca: pudre din plante, argile, spirulina, carbunele medicinal, sucuri din legume, infuzia de cafea si plante, sau laptele de capra care, pe langă beneficiile extraordinare aduse pielii, coloreaza sapunul intr-un crem delicios.

Pentru parfumare folosesc uleiuri esentiale care se obtin din frunzele, radacinile, florile, fructele si din semintele plantelor prin diverse procese non-chimice, cel mai frecvent prin distilare.

Cumparaturi placute!

FinalDesigns © 2013
www.FinalDesigns.ro