News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 

Despre noi

Despre Soap Bazar - Sapunuri Naturale - Cosmetice Naturale Handmade

Soap Bazar este un atelier-manufactura unde veti gasi sapunuri si produse cosmetice handmade, 100% naturale, realizate din pasiune cu mult drag.
Totul a inceput acum cativa ani, cand am descoperit sapunul natural realizat manual. Am fost foarte impresionata de beneficiile lui, mirosul era cu totul diferit de cel al unui sapun obişnuit, la fel si aspectul, dar ceea ce m-a convins iremediabil ca este intr-adevar deosebit, a fost senzatia de piele curata pe care o lasa dupa baie.

Sapun Natural Handmade - Produse de Ingrijire a Pielii

Din acel moment, am inceput să-mi fac singura sapunul natural si nu a durat mult pana am început sa fac si alte produse de ingrijire a pielii. Drumul a fost lung, frumos, cu multa munca si invatare, cu rabdare si pasiune, dar din momentul in care am început cercetarea, experimentarea, formularea si dezvoltarea acestor sapunuri naturale si a produselor de ingrijirea pielii, creativitate si pasiunea nu s-au oprit.

Soap Bazar - O Poveste Frumos Parfumata cu Grija pentru Om si Natura

De la alegerea ingredientelor pana la realizarea produsului final care ajunge la voi, este o poveste frumos parfumata, pe care sper să o simtiti si voi, atunci cand deschideti pachetele primite de la noi.

Totul este facut cu multa grija pentru om si natura!

FinalDesigns © 2013
www.FinalDesigns.ro